The online racing simulator
Daces mi tvoj set, i vozicemo zajedno FZR... Moze?
Moze. Dodji na server sat dva prije trke prekosutra, vjerojatno cu tad gradit nesto. Moguce je da i sutra nesto zapocnem, al sumljam da ce bit finishirano ista ranije od pet minuta prije kvali.
Zajebana staza za stvaranje seta... Iskreno... Pokusao sam da sredim XRR, al ne idu te gume u pm... Treba raditi malo duze!
Ne znam, mozda mu smeta tih 8 kila... al XRR je dobar s gumama i ispod 10 kila ne znaci puno... ako hoces stavim 3 kile FZR-u samo zbog guma.
Ma prednja leva mu se usija, a nije nista bolja ni prednja desna! teret bacen nazad, al ne vredi!
Kod XRR-a gorivo inace ide nazad, pa ti endu set bude fino balansiran. Posto su sprint utrke, skini jedno zadnje krilo, ako to ne radi dodaj pritiska na prednje gume, ili pritisak na prednje gume i dodaj prednje krilo, a ne skidaj zadnje. Probaj te kombinacije, ako ti se bas vozi XRR.
Sacekacu tvoj FZR set! Meni nije problem dal vozio FZR ili XRR...
:chair:...smorili ste,aj na server
Na poslu! :P
KY3R druga trka,dva chukanja
pogledajte snimak,mislim da obojica zasluzuju kaznu
prvo cukanje je diskutabilno,dali je namerno ili nije
drugo je ocigledno
Sledećeg utorka se vozi BF1@KY3 u GPseries, a to je naša 7. runda, pa eto dobre prilike da se provežba

Imam solidne setove za ovo, pa ako neko hoće...
dje ste bitches
Ej bre, ja sam ozbiljan za onaj 1 bod iz prosle trke. Pa sto mi nije upisan u generalnom plasmanu? Ajde sredjujte to...
Quote from sermilan :Sledećeg utorka se vozi BF1@KY3 u GPseries, a to je naša 7. runda, pa eto dobre prilike da se provežba

Imam solidne setove za ovo, pa ako neko hoće...

a jbt imam rtfri tad.. tj sutra..
wlayco, bila je nenamjerna greska, upisao sam ti bod i skocio si na 10. mjesto.
Večeras vozim trku i preneću vam utiske. Ali... iz vežbanja već vidim da će sam dolazak na cilj biti veliki uspeh, jer je ona brza šikana ubica za BF vešanje. Možda bi trebali da vidimo da za tu trku stavimo boothy chicane tamo ili nešto, jer je auto mek k'o bakin kolač, a tamo je nemoguće da bar malo ne zakačiš ivičnjake. Pa onda 20 puta to isto

Davno beše kad sam vozio tu trku u ozbiljnom takmičenju, izgleda da sam i ja zaboravio kako se bezbedno prolazi šikana 42 puta
Quote from N I K I :a jbt imam rtfri tad.. tj sutra..
wlayco, bila je nenamjerna greska, upisao sam ti bod i skocio si na 10. mjesto.

Jeeee, back in TOP 10!
Cvrc, ja stigo pred samu trku, njima pao sajt, a tamo poslali pass
pusis mi k. za ovu rundu...

goni se u k
Lepo si mu i slikovito to objasnio... xD xD xD


Sto bre nisi dosao na drugu trku makar?
Ne razumijem uopce zasto ne drzis auto u boxovima... prva trka vec cetvrtu rundu starta prakticki odmah (pet minuta) nakon sto je kvali zavrsio i ponovno su mnogi pozurivali i ja sam reko da smo redi ili tako nesto i sam si bio tu chatovo cijelo vrijeme.. sorry care al tako je ispalo. Uvest cemo end screen od sada prije starta prve utrke isto... jer ne mogu se jebavat u usta toliko da odbrojavam sekunde ko proslu rundu, i tako smo ostali bez treninga na race setu prije starta trka.
Nego, hoćemo za sledeću trku da pravimo "boothy chicane" layout (u attachmentu je) ili nešto slično?

Pošto je BF1 vrlo mekan, a u onoj brzoj šikani se vrlo lako sjebe vešanje:



pa čak i tako malo oštećenje uzrokuje da zadnja desna počne drastično da se greje po sredini i izgubi grip:



a s obzirom da nas je u ligi više weekend vozača nego pro?

Šta mislite o tome? Ne mora baš ovaj layout koji sam stavio, može bilo koja ideja gde bi se usporili na toj šikani (i dobili bi još jedno mesto za preticanje)?
Vozio sam ovu trku na OWRL-u, 42 kruga i vežbao sad za onu gpseries ligu, skoro da je nemoguće izbeći oštećenja. CRO Leon pobedio u gpseries, ali kaže uvek je kočio tu.
Attached files
ky3_boothychicain.lyt - 404 B - 242 views
Moze, ako je to taj layout. Ja sam vozio na ky3r bf1 trku i u prvoj sikani malo zakacio bio jedan od onih lezecih il nesto uglavnom minimalno ostecenje sekunda sporije je islo. Tako da sam i sam planirao za nas ovdje neki layout da stavimo, al ti si me evo preduhitrio. Pogledao sam layout i nema nikakvih lezecih, sto je dobro kad je bf1 u pitanju. Ima onaj pole, koji necemo provjeravati u kvalifikacijama da li je ko zakacio da bi vozio brze. To ce biti tolerirano. Izuzev ako neko bude bas puno rezao, moze se protestovat u tom slucaju.
Quote from N I K I :Ima onaj pole, koji necemo provjeravati u kvalifikacijama da li je ko zakacio da bi vozio brze. To ce biti tolerirano. Izuzev ako neko bude bas puno rezao, moze se protestovat u tom slucaju.

Ako misliš na onaj na izlazu, tu se ne isplati seći zato što se uprljaju desne gume, pa se lošije prolazi zadnja šikana. A ako je onaj prvi... jebaj ga, nek seče ko hoće
Quote from sermilan :Ako misliš na onaj na izlazu, tu se ne isplati seći zato što se uprljaju desne gume, pa se lošije prolazi zadnja šikana. A ako je onaj prvi... jebaj ga, nek seče ko hoće

Ma ja, sjecenje onog polea u prvoj sikani je minimalna prednost, cak mozda i destabilise bf1. Al mislim ako neko probije kroz gume ili leti tamo preko pijeska da sijece, to je onda vec gadno.

FGED GREDG RDFGDR GSFDG