I still remember that day when I secretly dreamed of a racing game, but with more realism and so wandering around trying new names, I dreamed, until one day I accidentally watched a clip called Ototap, then something grabbed me so much that I wanted to find out more and more, from the clip itself you could see two cars entering the bend in slow motion, you could see the tires and suspension moving softly, from this clip I wanted more and more and so I started looking for the name of this game, not long after watching clips I understood the name, I also understood that this is not just a game but a simulator, when I understood the full name LFS Life for Speed, then I visited the site for the first time, I can not describe the joy I felt and reading the whole story about LFS that day and registered.
Each of us started from the demo and I myself had a lot of experiences from that, but one day I had the opportunity to buy the S3 license, the experience of looking at the full license is unique and I am sure that most of us have experienced something unique while studying each of the cars which are great in themselves, each of them has a soul for me personally.
At the beginning I was absorbed by Drift, but I remained a competitor at heart and to this day I mainly do racing laps, drift less often now at 39 years old and somehow I compete more than I drift, this does not mean that I do not like it anymore, it depends on the moment, now personally the memory of the first time for LFS attracts me like the delight of that moment when you start the simulator and just before you start you remember every time about that first time, at least it is like that for me.
here I will allow myself to congratulate and thank the developers for the work they put in and the cooperation they provide. Thank you.
LFS for me is not just a simulator, I have always said it is a way of life. Greetings sexydikei
Translated into Bulgarian
още помня онзи ден във който тайничко си мечтаех да има игра за състезание ,но с повече реализъм и така лутайки се опитвайки нови имена си мечтаех ,докато един ден случайно гледах клип с име Ототап,тогава нещо ме грабна толкова силно ,че исках да разбера още и още ,от самия клип се виждаха две коли които влизайки в завоя на забавен кадър ,виждаха се гумите окачването как меко се движеше ,от този клип исках още и още и така започнах да търся името на тази игра ,не след много време и гледани клипове разбрах името ,разбрах също ,че това не е просто игра а е симулатор ,когато разбрах цялото име ЛФС Живот За Скорост,тогава посетих сайта за първи път ,не мога да опиша радостта която изпитвах и четейки цялата история за ЛФС на този ден и се регистрирах .
Всеки от нас е започнал от демото и аз самия имах доста преживявания от това ,но един ден имах възможност да си купя S3 лиценза ,преживяването от това да разгледам пълния лиценз си е униклано и съм сигурен ,че повечето от нас са преживели всекиго по нещо уникално докато изучават всяка една от колите които сами по себе си са страхотни всяка една от тях си има душа за мен лично .
В началото бях погълнат от Дрифтта ,но си останах състезател по душа и до днес главно правя състезателни обиколки ,дрифт по рядко вече на 39 години и някак си повече се състезавам отколкото правя дрифт ,това не означава обаче ,че не го харесвам вече ,зависи от момента ,сега лично споменът от първия път за ЛФС ме влече като насладата онзи момент във който пускаш симулатора и точно преди да започнеш се сещаш всеки път за този първи път ,поне при мен е така .
тук ще си позволя да поздравя и благодаря на разработчиците за труда който влагат и съдействието което прилагат Благодаря ви
ЛФС за мен не е само симулатор ,винаги съм го казвал начин на живот поздрави сексидикеи
Преведено на български