The online racing simulator
#1 - Koopa
LFS Zomeravond Competitie (Dutch LFS Summerevening competition)



Organisatie
Voor die LFS diehards organiseerd het Orange Racing Team, de komende 6 weken een zomeravond competitie, als overbrugging voordat alle nieuwe race seizoenen weer beginnen.
Inschrijving
Vanaf donderdag 5 juli gaan we van start bij voldoende inschrijvingen, bij minder dan 10 deelnemers zal deze competitie geen doorgang vinden. Er kunnen maximaal 32 rijders mee doen. Dus wees er snel bij!!! Inschrijving verloopt via het topic op simracing.nl
De inschrijving zal via dit topic geregeld worden. De inschrijving sluit 5 juli 2007 om 01.00, dus wees er snel bij!!! Om het simpel en duidelijk te houden mogen de afzeggingen ook in dit topic geplaatst worden.
Races
Er zullen dus 6 races verreden worden, om het spannend en simpel te houden is de keus gevallen op de voorwielaandrijvers (xfg en xfr) dit puur voor de spanning en het close racing. Er zullen 3 races met de XFG verreden worden en 3 met de XFR.
Er zal gereden worden op de volgende combo's:
XFG: Aston Club Reverse, South City Town en Fern Bay Green Reverse
XFR: Aston North, Kyoto National Reverse en Fern Bay Gold Reverse
Donderdagavond
We zullen zoveel mogelijk vasthouden aan het NL.LFS format. De raceavond zal als volgt ingedeeld worden, we beginnen om 20.40 met de qualificatie van 15 minuten, vervolgens komt er een sprint race van 12 minuten, de uitslag van de sprintrace wordt gebruikt voor start van de hoofd race van 35 minuten, maar de eerste 10 plaatsen zullen als reversed grid geplaatst worden voor de hoofdrace. Tevens zal er in de hoofdrace een verplichte pitstop gemaakt moeten worden waarbij er geen verplichting geld voor bandenwissels. Het aantal ronden varieert wat maar we zullen tussen de races en qualificatie ongeveer 5 minuten pauze hebben, we proberen alles binnen 75 minuten af te werken.
Server
Als race server zullen we de server van ons team gebruiken, deze kun je vinden onder de naam LFS Zomeravond competitie, in gele letters, het wachtwoord zal hetzelfde zijn als bij NL.LFS, onze nederlandse autofabrikant "spyker" dus.
Links
Regelement
Dus de inschrijving kan je hier vinden:
http://www.simracing.nl/board/ ... ode=editpost&p=392442

FGED GREDG RDFGDR GSFDG