The online racing simulator
rev limiter 0.7g 2
Chłopaki, grałem w tę grę 7 lat temu. Zawsze denerwowało mnie to, że silniki nie miały ogranicznika obrotów. Pobrałem Rev Bouncer i wszystko było w porządku, ale teraz nie ma Rev Bouncer. Zróbcie coś z tą grą, jest już denerwująca. Jeśli nie ma ogranicznika obrotów, popraw go i tak dalej. Dlaczego nie zrobisz tej gry z Rev Bouncerem? Szczerze mówiąc, myślałem, że coś się zmieniło po 7 latach, ale nic się nie zmieniło. Pozdrowienia dla wszystkich
Es arī protu uzrakstīt tekstu citiem nesaprotamā valodā angliski runājošā interneta forumā un gaidīt,ka citi to tulkos,jo esmu pārāk stulbs lai iemācītos vēl vienu valodu. Un varu arī prasīt pievienot spēlē lietas,kas tikai man ir svarīgas,kuras nevienam citam nav vajadzīgas. Un kāpēc? Tāpēc,ka esmu pievienojies pirms nepilna mēneša,nekad neesmu pievienojies online serverim un izliekos ka esmu lietotājs ļoti daudz gadus,kas nozīmē,ka esmu ļoti svarīgs.
Ak nē,es neesmu tāds dīvainis,tas esi tikai tu.
Tilt
Quote from arson_e30 :Chłopaki, grałem w tę grę 7 lat temu. Zawsze denerwowało mnie to, że...

Ladies and Gentlemen, I am asking for your understanding as I have tried very hard to make this text legible and understandable. I come from Poland and it's very difficult for me to express my opinion about this game because the translator changes my sentences to the complete opposite.
Quote from Eclipsed :Es arī protu uzrakstīt tekstu citiem nesaprotamā valodā angliski runājošā...

žaidimas apskritai puikus, bet nėra epizodo, tai visiška nesąmonė lenktynių simuliatoriui apskritai turiu problemų su vertėju ir aš ne vienas erzina, kad nėra apsukų ribotuvo
Have a short ban to consider your posting style.

Hint:
Post in English on an English forum.
Post politely if you want a positive reaction.
This thread is closed

rev limiter 0.7g 2
(5 posts, closed, started )
FGED GREDG RDFGDR GSFDG