The online racing simulator
Attention Dutch drivers!!
(7 posts, started )
Attention Dutch drivers!!
The dutch league will kick off at 22 February it will be the 4th editon. All Dutch LFS drivers R welcome, how fast u are dont matter. Ill continue in Dutch:

NL.LFS.4 Aankondiging
NL.LFS.4 anders maar toch vertrouwd
Het stof wordt van de stuurtjes geblazen, de donderdagavonden worden weer vrijgehouden, want alweer de vierde editie van de Nederlandse Live for Speed league komt eraan! Johnny Koning is dé te kloppen man. De jonge Rotax max senior karter uit Randwijk kwam vorig seizoen de eer opstrijken. Dit seizoen zal hij moeten bewijzen dat hij ook de andere bolides in LFS beheerst. Seizoen 4 word namelijk een zeer gevarieerde uitgave met maar liefst 7 verschillende klasses die over de fraaiste circuits van LFS worden gejaagd.

Wouter
Aan het eind van vorig seizoen gaf organisator Wouter’’Krutch’’de Bruin te kennen te gaan stoppen met het organiseren van NL.LFS. Na 3 vlekkeloos georganiseerde seizoenen begon bij Wouter de motivatie af te nemen en ook zijn beslissing een master studie te volgen bleek niet echt samen te gaan met het organiseren van de Nederlandse Live for Speed league.

Nieuwe organisatie
Na enig overleg waren Henry van Arem en Ramon Blauwhoff het al snel eens dat deze fraaie competitie in samenwerking met simracing.nl moest worden voortgezet.
Iets wat in drie seizoenen word opgebouwd en fijngeslepen, ga je als nieuwe organisatie zijnde niet radicaal veranderen. Daarom zal NL.LFS.4 worden voortgezet met dezelfde beproefde basis.

Start op 22 februari
Ten opzichte van vorig seizoen is er dan ook slechts één verschil : de twee cup kampioenschappen maken plaats voor één kampioenschap. Dit kampioenschap wordt gekenmerkt door niet minder dan 8 races op vele verschillende combo’s. Veel diversiteit in circuits en auto’s dus op de NL.LFS.4 kalender. Het seizoen start op een voor trouwe racers van deze competitie bekende combo; Blackwood GP reverse waar men een keuze kan maken tussen de XFG en XRG en wel op donderdag 22 februari. De races zullen traditiegetrouw op donderdag avonden gehouden worden met een kwartier kwalificatie om 20:00 en de start van de races om circa 20:25.

Race: Circuit: Klasse Laps Datum
1. BL GP Rev XFG+XRG 32 22 Februari
2. SO Long Fox FOX 32 08 Maart
3. Ky National F08 34 22 Maart
4. Fe Gold TBO 32 05 April
5. As National XFR+UFR 25 19 April
6. Ky GP Long GTR 28 03 Mei
7. Westhill FZ50+RAC 27 17 Mei
8. As North Rev FOX 27 31 Mei

*team race BL GP GTR 110 07 Juni



Teamrace
Op het eind van het seizoen is er nog de mogelijkheid om aan de extra teamrace deel te nemen, deze telt alleen mee voor het teamkampioenschap en met het dubbele aantal punten wat er normaal te verdienen is, een must voor teams die aanspraak willen maken op het teamkampioenschap. Deze race zal verreden worden op Blackwood GP met de GTR-klasse.

RDR
Net als vorig seizoen zal er een individueel- en een team klassement worden bijgehouden, ook dit jaar weer in de vertrouwde handen van de mannen van Rubber Ducky Racing. Dit team zal tevens de pré kwalificatie en de uitslagen verzorgen!

Inschrijving
Als men verzekert wil zijn van deelname aan dit kampioenschap is aangeraden om zich snel in te schrijven in het Inschrijvingstopic. Er is plek voor 60 deelnemers. De organisatie zal er ook alles aan doen om dit aantal te halen. Inschrijven kan gedurende het hele seizoen.


Meer info+Inschrijven op simracing.nl
If I'm not a native dutch moeder, but I can still speak a bit of moederlanguage:
Vince is mjin kleine kuthoer/moeder

Am I still allowed to join?!
Quote from prophet.est :If I'm not a native dutch moeder, but I can still speak a bit of moederlanguage:
Vince is mjin kleine kuthoer/moeder

Am I still allowed to join?!

Yeah, we've already requested for you to enter Suppose we're not taken serious though... still waiting for a reply from the admins

I'd say the bold part in the quote is a valid reason to join instantly...
Good to see this league continuing after I had to lay down my admin function

I hope to have fun competing in it this season!
impressive woordenschat prophet

And of course we're gonna have some good fun this year, can't wait, just one week to go (so that's still one week to schrijf jezelf in mannen :nod
Just thought I'd do some blatent bumping... :bump:

2 days to go

Attention Dutch drivers!!
(7 posts, started )
FGED GREDG RDFGDR GSFDG