The online racing simulator
Guide: Running an LFS Server
(687 posts, started )
Oyuna Online bağlanamıyorum.
Merhaba.

Ben siteye üye oldum hotmail hesabımdan linkle onayladım ama oyuna giriyorum kullanıcı adını yazıyorum şifreyi yazıyorum olmuyor oyun şifresi ferekli diye birşey çıkıyor yardım edin.
Quote from jocolexxx :Merhaba.

Ben siteye üye oldum hotmail hesabımdan linkle onayladım ama oyuna giriyorum kullanıcı adını yazıyorum şifreyi yazıyorum olmuyor oyun şifresi ferekli diye birşey çıkıyor yardım edin.

Bu deneyin

https://www.lfs.net/?page=loginreset

thats if ive understood you correctly
Guys, help me please.
All the necessary ports on the router (DD-WRT) are open, .exes allowed on the Win7 firewall...

The weird thing is that I used to host servers just fine some time ago.
Had some problems to host other games, opened up the correct ports on the router and they all worked but for LFS something must be missing, I just don't see what!

To Recap things: static IP set on the .cfg file (/ip=mystaticlanip).
Ports 63392 and 29339 open both on UDP and TCP protocols...
Server set to show on master list (/usemaster=yes)
.exes allowed to access the internet on the Win7 Firewall

What else could I be missing?

The server does not show on the master list and I can't access it even from the same machine on which the server is hosted...

When I or anyone try to login the Dcon.exe shows "Guest wants to join" and after a while the client sees "Connect timed out".

If I try to connect it on the same machine via local network using the static LAN ip I get the "ClientConnect: connect failed".

Used a program called "PFPortChecker" to check if the ports are open and both ports are, on both protocols...

This is bugging me a lot.

Don't really know what to do. Any help would be pretty welcome.
Thanks.
:/
Heya,

I've port forwarded correctly, allowed D_CONS2 through Windows Firewall, but still, no luck. :/ Any Ideas?
Have you tried port forwarding your router?
This is getting maddening...
I can't even connect to my own local server.

Formatted windows (Win 7 64bits), fresh copy...
All ports forwared on the router and I jus't cant connect to my own server, hosted on my own machine...

All set on Windows Firewall as well.
Still, I get the timed out message.

What now?
Quote from Meanie :This is getting maddening...
I can't even connect to my own local server.

Formatted windows (Win 7 64bits), fresh copy...
All ports forwared on the router and I jus't cant connect to my own server, hosted on my own machine...

All set on Windows Firewall as well.
Still, I get the timed out message.

What now?

I had the same problem and asked my brother to look into it (he is the admin of the linux server we have at home).
After some research, he noticed that traffic goes out from your client to the internet, goes through the master server and then back into your home to try and reach the dedicated server.
In the end he made a special route to get it to work (which wasn't straight forward), but I can't tell you the details, because I don't know them.
If you want to host and play at the same time, it's easier to host a server from within the normal client, instead of a dedicated host.
Quote from Yisc[NL] :I had the same problem and asked my brother to look into it (he is the admin of the linux server we have at home).
After some research, he noticed that traffic goes out from your client to the internet, goes through the master server and then back into your home to try and reach the dedicated server.
In the end he made a special route to get it to work (which wasn't straight forward), but I can't tell you the details, because I don't know them.
If you want to host and play at the same time, it's easier to host a server from within the normal client, instead of a dedicated host.

Well thanks... but I just made a test and hosted from the game itself (not the DEDI .exe), asked for a friend to login into the server and he gets the same error I do: "Connect timed out".
Quote from Meanie :Well thanks... but I just made a test and hosted from the game itself (not the DEDI .exe), asked for a friend to login into the server and he gets the same error I do: "Connect timed out".

It's a while since I last ran my own host, but you aren't exactly inundated with answers so here goes with a couple of suggestions

I suspect (rather than know) that the symptoms you mention in your post a few up the thread are telling us that one of the two protocols is working (e.g. TCP?) and the other isn't. (Or it could be that one or more of the four combinations of protocol/direction is bust, e.g. UDP/outbound.) If I were debugging it myself I'd try two things - firstly install Wireshark and catch the relevant packets & conversations, and secondly to try to connect from a second PC on the same router in case that makes the symptoms any easier to understand/debug.
Good luck!
Quote from Neilser :It's a while since I last ran my own host, but you aren't exactly inundated with answers so here goes with a couple of suggestions

I suspect (rather than know) that the symptoms you mention in your post a few up the thread are telling us that one of the two protocols is working (e.g. TCP?) and the other isn't. (Or it could be that one or more of the four combinations of protocol/direction is bust, e.g. UDP/outbound.) If I were debugging it myself I'd try two things - firstly install Wireshark and catch the relevant packets & conversations, and secondly to try to connect from a second PC on the same router in case that makes the symptoms any easier to understand/debug.
Good luck!

Thanks dude, I've installed Wireshark and am trying to understand how it works/I can interpret what it's logging...

I just can't wrap my head around this. I used to be able to host servers without an issue in the past.

I've contacted my ISP and made sure that the LFS ports are not blocked in any way as well. No dice yet anyhow...

I think I"ll offer a 10 dollar reward for whoever gets to the bottom of this and allow me to host servers again, maybe I"ll get lucky, I don't know.
Server
Hi guys I have a problem I have a server on lfs.net I was installing insim but it gave me a problem and I never leave the server anymore do you know how to restart from 0 the server I have how to solve?
Quote from TheGianfry909 :I was installing insim but it gave me a problem

I didn't understand much of what you were trying to say, but either way. You might wanna contact LFS Support for this. Also, once you're there. Ask them if insims are compitable with their service, I can remember someone on here saying it wasn't possible. I could be wrong.

Guide: Running an LFS Server
(687 posts, started )
FGED GREDG RDFGDR GSFDG