The online racing simulator
DAGAN 1.6
(6 posts, started )
DAGAN 1.6
Vehicle mod: DAGAN 1.6
Details page: https://www.lfs.net/files/vehmods/DFEBFB

SHORT DESCRIPTION:
Quote :GK Family Car

DESCRIPTION:
Quote :Engine : 1.6 Litre
Power : 82 kW(110HP)
Torque : 191 Nm(141 lbft)
5 gear
CFG :
SLX
SL
S
TAXI
46 F 3825


Extra : 1994 model 4 door Sedan

COVER SCREENSHOT:
Helal olsun gerçekten güzel olmuş. Direksiyon animasyonu falan harika. Tavsiye istersen motor güç devrini 6000 civarına tork devrini de 3400 devir civarına kurarsan hem alt devirler gene cansız olmaz vs üst devirler de yeterince canlı kalır. Araba 110 değil 151hp olmuş.
Düzeltebilirsen gösterge hatalarını da düzeltebilirsin ve yeşil ışık yerine sade Lfs sitili yapabilirsin. Onu ayrı da paylaşabilirsin. Hız sadece orta hızlarda doğru görüyor 120 km/h civarında. Devir saati ise 150 rpm kadar fazla gösteriyor.
Hocam motoru sıcağı sıcağına düzenlemen sevindirici olur çünkü 2300 devirden sonra güç patlama şeklinde bir anda geliyor ve alt devirler ölü. Bu güzel modun motoru da güzel olmalı.
Mod yapımında eksik denebilcek hiçbişi yok bundan fazlası fanteziye kaçar ve ayar gidebilir bu kadar conifigarsyon seçneğinin olması çok güzel ve bu düşük imkanlar altın böyle profesyonel bişi çıkarmak çok zor oldunu biliyorum poly değeri 62k sınırlı olmasına rağmen böle bişi çıkması mucizeden başla bişi değil mod yapmayanlar bunu bilmez
Quote from E-30 King :Mod yapımında eksik denebilcek hiçbişi yok bundan fazlası fanteziye kaçar ve ayar gidebilir bu kadar conifigarsyon seçneğinin olması çok güzel ve bu düşük imkanlar altın böyle profesyonel bişi çıkarmak çok zor oldunu biliyorum poly değeri 62k sınırlı olmasına rağmen böle bişi çıkması mucizeden başla bişi değil mod yapmayanlar bunu bilmez

Motoru ayarlamak kolay, rölanti 1600 devirde duruyor bari o düzeltilseydi. Yorum kısmı açık ben görüşlerimi belirttim neden daha iyi hale gelmesin ki araçta çıkartmalara kadar var ben zaten böyle iyi bir modun gelmesine çok şaşırdım.
Araba maymuna döndü ben son kez yazıyorum artık gerisi sana kalmış. Güç devrini 5600'e, tork devrini 2800'e kur, kesiciyi yine 6400'e kur ve eskisi gibi 150hp civarında olsun. Rölantiyi 900 devre kur. Ön ağırlık dağılımını baştaki hali gibi %52.5, 53 civarında olsun yeterli daha da bu ayarlarla oynama artık.
Rölanti kaç ise o devrin altında araba güç üretmiyor yükseğe almanın anlamı yok.
Bu araç düz günlük araç olsun, performans için bir model daha paylaşman yasak değil benim bildiğim.

DAGAN 1.6
(6 posts, started )
FGED GREDG RDFGDR GSFDG