The online racing simulator

Poll : S jakým autem chcete jet 2. sezónu?

MRT
8
LX4
8
RAC
3
Sun Force Cup (Czech) - Season 2: 2007 Welcome Cup
Jelikož plánování ligy nám ještě trochu toho času zabere, připravil jsem pro vás mezitím takový uvítací turnájek. Hlasujte pro své oblíbené auto. Jakmile bude počet hlasů dostačující, dáme dohromady tratě a bude to.
Vzhledem k množství lig, které se jedou v neděli, se tato sezóna bude jezdit ve čtvrtek večer. (Pokud by více lidí nemohlo, zkusíme vybrat jiný den).
MRTkuuuuuuuuuuu :static::heyjoe67_ :static:
LX4 jednoznacne, MRTku prosim nie
#4 - Rysa
Proc to nedat preba na patek? cely tyden je napechovany a o vikendu (kdyz nepocitam nedeli) se nic nejezdi. ja v prubehu tydne skoro cas nemam a tak se nemuzu zucastnit temer zadnych soutezi, coz je skoda, protoze sem novacek a potrebuju nabrat nejaky zkusenosti na poradnych zavodech.
Quote from Rysa :Proc to nedat preba na patek? cely tyden je napechovany a o vikendu (kdyz nepocitam nedeli) se nic nejezdi. ja v prubehu tydne skoro cas nemam a tak se nemuzu zucastnit temer zadnych soutezi, coz je skoda, protoze sem novacek a potrebuju nabrat nejaky zkusenosti na poradnych zavodech.

Uvidíme, co se dá dělat. Problém je, že právě pátek a sobota jsou pro většinu nevhodné dny. Neděle se jezdí OLFSL a Rallycross Action, pondělí je oficiální Česká liga, úterý HLLFSL a ve středu sranda závody na Actual Linuxu...
#6 - Rysa
nj, mam smulu. snad ted ve skole bude chvili trochu klidnejsi tak si treba i najdu chviliku v tydnu na LFS
Dnes jsme dosáhli maximálního počtu 20ti jezdců. Turnaj se zaplnil docela rychle, což svědčí o váš zájem o něj. Bohužel, další jezdce už nebudeme přijímat, ale pokud by někdo přesto měl zájem, napište na email: itar (a) jakacom.net mail podle následujícího znění:

Předmět: Náhradník SFC

- Tělo Dokumentu -
Váš nick na RtL:
Tým:

Pokud budou během turnaje volná místa (A myslím, že nějaké budou určitě), budou tito náhradníci povoláni, a mohou jet.

FGED GREDG RDFGDR GSFDG