The online racing simulator
Prva runda - diskusija, utsci i rezultati
Heroji koji su se pojavili i izdrzali do kraja na onoj ludoj stazici svaka vam cast.

I sorry Milanu za gurkanje na startu. Hladne gume brate.
Ma SO je ovo, teško da je moglo da se pretiče a da ne bude baš nikakvog kontakta. Zezao sam se kad sam te prozivao, zato što si baš ti upozorio pre trke da se ne guraju drugi vozači u zid

Inače su trke bile baš zanimljive iako nas nije bilo puno na startu, druga pogotovo.
Dobro je bilo, zanimljivo i napeto. U drigoj trci sam te Niki dugo drzao iza sebe ali mis je cudo, nisam konkurentan na kocenju jer na misu uvek kocis sa 100%, al drago mi je da si bar 4-5 kruga morao da se davis u mom dimu :P
#4 - Trnja
"Ako nepošteno preteknete protivnika, ili nekim slučajem uzrokujete sudar za koji se osjećate krivim, možete vratiti poziciju oštećenom vozaču i izbjeći kaznu nakon utrke."

"Gurkanje je dio svakodnevnog utrkivanja, ovo je dozvoljeno sve dok bilo tko u utrci nema koristi od toga."
Za "one" koji ne čitaju pravilnik,da pokušaju da shvate CRC pravila,po meni,2 najvažnija pravila za fer i korektno trkanje su navedena gore..trka je bila super,bio sam prilično spor ..,combo je bio odličan za ovaj leš od auta,ali nije davao mnogo mogućnosti za preticanje,pa su nestrpljiviji vozači često pravili greške po sebe i okolinu,ja predlažem da se uzme u obzir da je ovo prva trka,da nas nije bilo koliko se prijavilo za ligu,čak mnooogo manje,i da "sudije" budu blaže kada budu donosili odluke za prijavljene incidente(#!$$"#MuHii):inq:
...trkamo se!..:trophy: i čestitke svima,posebno pobedniku!
Cestitke pobedniku naravno!!!

Fenomenalno trkanje i odlicni dueli sa Sermilanom i WlayCo-m. NIKI mi nije bio na visini zadatka u drugoj trci, al mojom greskom je dosao do pobede!

Odlicno trkanje, sledecu necu moci da vozim, al se zato gledamo na F08!
Pa da, rev grid je bas odradio svoje i drago mi je sto smo to uveli u zadnji cas. Cak se razmisljam da stavimo top 10 reversed uvijek ko WTCC. Sta vi mislite o tome?

WlayCo bas to kocenje na misu me i unistavalo, jednostavno nije bilo moguce divebombat, pa onda moram i ja kocit ranije da te ne bih trkno ko Muhi sto je udaro Trnju na svakom kocenju i onda FWD samo odvuce iz krivine. Cak si pocinjem mislit jbt mozda nema proc ovog covjeka, mozda da pustim qeDa na njeg malo, al onda mi se posrecilo.

Srdjan :elefant: Greska, laznjak, nema sta zavolio sam bar na trenutak reverse grid iako mi je to bila najmrza stvar na svijetu prije. Nego de mi reci kakve su ovo neistine da neces vozit sljedecu trku. Zadnjevucar, ljepota bozija na Jamajci. Dosta ti je da uzmes dva tri dana po sat dva prije trke i na podiju si, jer qeD nije nikad vozio to auto.

A Muhi i Trnja mogu ocekivat kazne obojica i bez da prijave jedan drugog. Katastrofalno trkanje.
Quote from N I K I :
A Muhi i Trnja mogu ocekivat kazne obojica i bez da prijave jedan drugog. Katastrofalno trkanje.

Presudba u vezi duela je objavljena. Obadva vozaca ako ne poprave stav za sljedece utrke mogu ocekivati diskvalifikaciju za ovakve duele.
Problem je sto sam na moru u to vreme... To sam znao cim si objavio kalendar trka... Inace bih rado vozio lx4!!!
ma trkajte se,al polako...ja odo na more
i ja sam tada na moru.
Ja napustam ligu iako nisam ni vozio prvu trku a imao sam zelju. Napustam iz nekih svojih razloga i misljenja u vezi ove lige. Pozz

FGED GREDG RDFGDR GSFDG