The online racing simulator
Prva runda - Protesti
Jutro hladne glave pogledajte reprize i ulozite zalbe na one za koje mislite da su stekli neku prednost na neposten nacin, cak iako sam to ja u pitanju.

Forma za protest:

Broj i ime vozaca:
Krug i sektor u kome se desio incident:
Vrijeme u reprizi kad se desio incident:
Opis:

Nije potrebno opsirno opisivati incident. Ono sto je bitno je da se istakne ako je protivnik pokazivao slicno ponasanje vec prethodno prema vama ili drugima.
Opis, misljenja, procjene, odluke, objasnjenja i razlozi u vezi duela 11vs45 na Prvoj rundi reverse grid utrke:

Start
11 pretjece 45 cisto u T2 i drzi vanjsku putanju u T3 ostavljajuci 45 dovoljno mjesta. 45 ulazi preagresivno i koristi siri apex nego to situacija dozvoljava i gura 11 u zid, 11 gubi malo momentuma ali i dalje drzi putanju i pritisce 45 na usku putanju u T4. Od 45 se ocekuje da koristi malo kocnice i vjerojatno odustane od pretjecanja u toj krivini jer je preusko da bi oba auta prosla i 11 je ocito dao do znanja da posto je ispred on ulazi u krivinu, no 45 ne odustaje i ponovno gura 11 u zid, ovaj put ocito trzajuci volanom prema njemu, te ne ostavlja mjesto na izlazu iz krivine da se 11 odbije od zida. Te onda 11 skrece prema njemu u namjeri da napravi kontakt.

u 10om krugu 45 ponovno stize 11. Kako se duel zahuktava i 11 pokazuje da je bolji na kocnicama 45 pocinje da pokazuje frustracije udarajuci 11 sve vise i vise u zadnji kraj automobila na kocenju uz jos dosta nevjerojatno riskantnih pokusaja pretjecanja koja samo srecom bozijom nisu rezultirala u sudaru, kao npr divebomb u flatout t1. 99 pretjece oba vozaca tokom jednog ovakvog desavanja i postaje jasno da je ovo osobni duel. U 12 krugu 45 napokon pretjece 11, al tek nakon ponovnog kontakta na kocenju. Nakon cega 11 vraca poziciju od 45 na vise manje isti nacin, jos ocito gurajuci 45 u zid. Do ovog trenutka moglo se reci da je ovo bila cisto preagresivna voznja koja krsi pravila od 45 strane, iako je 11 imao sumljiv potez na startu utrku, no ovdje je jasno da 11 ide sa namjerom da vrati milo za drago. Osobno mislim da je 11 trebao ostat vjeran svojim racing principima i sacekati Stop and go kaznu za 45 nakon trke.

U 17om krugu 45 ponovno pravi izricitu kolicinu kontakta, cak koristeci bump-draft, sto cemo od ove utrke izricito zabraniti. Te u 18om krugu pretjece 11 nakon ogromnog divebomba i kontakta sa zadnjim bocnim dijelom 11.

Ova dva natjecatelja su pokazala i dobrog trkanja, no kolicina neciste voznja u toku ovog duela je zapanjujuca. Posto su oba vozaca isla vise manje na isti princip kazne bi bile iste za oba vozaca od po 45sekundi (stop and go), no posto to nece promijeniti situaciju, kazne su sljedece.

11 +3 mjesta na gridu za sljedecu utrku sa reverse gridom
45 +4 mjesta na gridu za sljedecu utrku sa reverse gridom

Kazne nisu jednake za oba vozaca iz cistog razloga sto je 45 napravio daleko vise konstantno namjernog kontakta sa 11, ali 11 takodjer ima kaznu jer iako je pravio manje kontakta sa 45 kad je bio iza njega znao je tacno kako iskoristiti taj kontakt, pa mu nije bilo ni potrebno da pravi vise kontakta i dakako 45 je vise provocirao 11 nego obrnuto sa konstantnim kontaktom na kocenju.
Koristi i imena vozaca kad vec pises izvestaj! :P
This thread is closed

FGED GREDG RDFGDR GSFDG